Completer in Makelaardij

VP Wonen werkt samen met professionele makelaars, notarissen en andere dienstverleners op het gebied van wonen. Doel is onze relatie tegen betaalbare kosten een compleet dienstenpakket aan te bieden. Voor diensten zoals het verbouwen van de woning, het treffen van milieu - energiezuinige maatregelen, het direct financieren hiervan bij aankoop van een nieuwe woning, ook hiervoor kunt u bij ons terecht! Onze relatie kan het pakket uitbreiden met afname van onze hypothecaire diensten dat levert gemak (alles onder 1 dak) en een extra financieel voordeel op.

Uw huis verkopen of een nieuw huis kopen? Begin dan met een reële waarde bepaling van VP Wonen! Geen kosten en verplichtingen!
VP Wonen verzorgt u een gratis waarderapport, dit rapport geeft een gemiddelde waarde aan van de betreffende woning. De waarde is opgemaakt naar aanleiding van landelijke en gemeentelijke bekende gegevens.  Indien gewenst regelen wij een gedegen persoonlijk bezoek aan uw woning. Vervolgens ontvangt u een gefundeerd adviesrapport over het vaststellen van de vraagprijs of het uitbrengen van een bod op de gevraagde koopsom bij het aankopen van een woning.

Woning onder de aandacht
Uw woning staat bij ons centraal. Wij zullen er alles voor doen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Zo werken wij samen met een professionele fotograaf voor uitstekende foto’s en films van uw huis en uiteraard plaatsten wij u woning op Funda met een speciaal promo-pakket en wordt uw woning meegenomen in de diverse andere platforms.

Kostenplaatje verkoop woning
De kosten die u maakt bij het verkopen van uw woning liggen lager dan gemiddeld in de markt op Voorne Putten. Uitgangspunt is Less is More, betekent als een verkoop tot stand kan komen door minder kosten te maken dan nodig is, graag!

U kiest er uiteindelijk zelf voor welke middelen wij in de markt moeten zetten om uw woning succesvol te verkopen. Wij verstrekken advies op maat!

Tip! Kom gewoon informeren... de koffie staat voor u klaar!

Kostenplaatje aankoopbegeleiding woning
De kosten die u maakt voor de aankoopbegeleiding zijn gemiddeld laag in markt, zeker als u de aankoopbegeleiding combineert met één van onze hypothecaire diensten. * Bespaar zo gemiddeld €400,- op deze dienst.

Tip! Laat onze erkend partner in energiebesparende maatregelen uw woning gratis controleren op besparingsmogelijkheden, wel zo handig!

Onderhandeling verkoop en aankoop
VP Wonen zal de verkooponderhandelingen blijven volgen en controleren,  de makelaar blijft u voorzien van informatie en adviezen. Het voorkomen van een verkoop die later ingetrokken wordt (komt regelmatig voor) omdat koper(s) bijvoorbeeld een negatieve registratie hebben staat bij ons bovenaan! Zo heeft u nog meer houvast en zekerheid op een goede afloop ofwel verkoop van uw woning.

Ondertekening koopakte
Zodra de onderhandelingen met betrekking tot de verkoop van uw woning rond zijn zullen alle betrokken partijen opgenomen in de koopakte. Het opstellen van de koopakte wordt voor u geheel verzorgd en naar het notariaat verzonden. Welke notaris er wordt opgenomen in de koopakte wordt in onderling overleg bepaald.

Notariële afhandeling en inspectie
De verkopend makelaar zal persoonlijk aanwezig zijn bij de eindinspectie van de verkochte of aan te kopen woning, dit voor de definitieve overdracht van de woning bij betreffende notaris. De betrokken adviseur van VP Wonen zal aanwezig zijn om de voortgang te controleren.

Tip! Laat via VP Wonen de notaris contact met u opnemen over het opmaken van; samenlevingscontracten, testamenten etc…. ook dat scheelt u in de portemonnee!

Link naar website: https://www.wmmakelaardij.nl

 

 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

VP Wonen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie