Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


Ron Schnitzler

Voor de tweede keer in drie jaar tijd hebben wij via VP wonen een hypotheek voor een nieuw huis afgesloten. Wederom zijn wij daarbij door Arno en zijn team uitstekend geholpen en begeleid. Met een combinatie van kennis en een pro actieve houding heeft dit kantoor dan ook een zeer goede indruk op ons gemaakt. Arno, maar zeker ook zijn collega Stefan creëren een persoonlijke sfeer, maar blijven toch altijd professioneel in de rol van adviseur. Dit is precies wat dit kantoor wat ons betreft kenmerkt. Een warme aanbeveling dus voor VP wonen!

27 januari 2021M jong

Heel fijn en vriendelijk geholpen. Eerst met arno en stefan een kennismakingsgesprek gevoerd. Daarop besloten dat hun onze nieuwe hypotheek mochten regelen. Arno gaf aan dat stefan dit ging doen om zo ervaring op te doen. Stefan heeft dit fantastisch geregeld. En alle zorg uit handen genomen. Het zijn 2 toffe gasten die waarmaken wat ze zeggen en beloven.

11 januari 2021Angelina Witvliet

Arno heeft ons goed geholpen bij het adviseren van onze eerste hypotheek. Alles was/ is nieuw voor ons en hij heeft ons erg goed geholpen. Bij vragen was hij altijd bereikbaar en geen vraag is gek om te stellen. Wij zijn Arno erg dankbaar voor zijn hulp! Echt een aanrader!

30 december 2020Q Barendrecht-Verkerk

Arno heeft ons goed geholpen met het kopen van ons 1e huis. De gesprekken waren erg fijn en persoonlijk. Hij staat altijd voor je klaar. Onze verzekeringen heeft hij ook gelijk geregeld, erg fijn om alles op 1 plek te hebben en te laten regelen door iemand die er echt verstand van heeft. Je kan met al je vragen bij hem terecht.

21 december 2020

Toon meer reviews
VP Wonen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie