Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


A. Moor

Geweldig geholpen door Arno, en zeker ook door Arwin, met het aanvragen van een hypotheek. De heren zijn zeer deskundig, uiterst vriendelijk met een persoonlijke benadering, en nemen alle tijd voor al je vragen. Je gaat hier zeker met de juiste hypotheek de deur weer uit. Ik beveel dan ook iedereen VP wonen aan. VP wonen krijgt van mij de hoogste score.

11 mei 2021I.C. Meyer

Super goede ervaring met VP Wonen. Goede service en zeer klantvriendelijk. Als het zo ver is komen wij zeker terug bij VP Wonen.

04 mei 2021Ron Schnitzler

Voor de tweede keer in drie jaar tijd hebben wij via VP wonen een hypotheek voor een nieuw huis afgesloten. Wederom zijn wij daarbij door Arno en zijn team uitstekend geholpen en begeleid. Met een combinatie van kennis en een pro actieve houding heeft dit kantoor dan ook een zeer goede indruk op ons gemaakt. Arno, maar zeker ook zijn collega Stefan creëren een persoonlijke sfeer, maar blijven toch altijd professioneel in de rol van adviseur. Dit is precies wat dit kantoor wat ons betreft kenmerkt. Een warme aanbeveling dus voor VP wonen!

27 januari 2021M jong

Heel fijn en vriendelijk geholpen. Eerst met arno en stefan een kennismakingsgesprek gevoerd. Daarop besloten dat hun onze nieuwe hypotheek mochten regelen. Arno gaf aan dat stefan dit ging doen om zo ervaring op te doen. Stefan heeft dit fantastisch geregeld. En alle zorg uit handen genomen. Het zijn 2 toffe gasten die waarmaken wat ze zeggen en beloven.

11 januari 2021

Toon meer reviews
VP Wonen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie