Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


M.D. Jong

Een eerste huis kopen is niet niks, maar Arno en Stefan hebben ervoor gezorgd dat het een super fijne en leuke ervaring was. Stefan heeft veel geduld, legt alles helder uit en geeft een heel vertrouwd gevoel. Bovendien gaat alles ook met veel vrolijkheid en gezelligheid. Wij zijn heel erg blij met hoe alles gelopen is. Dankjewel voor alles! Wij bevelen vp wonen zeker aan iedereen aan.

05 september 2022S. Maanen

Ik ben onwijs tevreden met de geleverde dienst! Stefan heeft alles en zelfs meer dan dat gedaan om me zo goed mogelijk te helpen bij de koop van mijn eerste eigen woning. Ook zijn collega's zijn uiterst behulpzaam en denken waar nodig met je mee. Het contact verloopt soepel en tot slot: het is altijd gezellig en toegankelijk.

06 juli 2022TH Hage

Luistert altijd naar behoefte en kijken naar het totaal plaatje. Ze komen daarbij ook met extra advies die heel goed past bij het gene wat er gevraagd word. Wederom weer goed en snel geholpen.

24 mei 2022M.D. Houtkamp

Voor onze eerste hypotheek zijn wij uitstekend geholpen door Arwin van vp wonen. Alles snel geregeld en altijd bereikbaar voor vragen. Wij raden vp wonen zeker aan als u opzoek bent naar hypotheekadvies!

16 mei 2022

Toon meer reviews
VP Wonen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie