Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


Ed en Tiny Werkman

Door de deskundigheid van VP wonen onze verbouwingshypotheek perfect en goed geregeld. Aardige mensen, voelde tijdens het eerste gesprek al gelijk vertrouwd. Luisteren goed naar de wensen van de klant en zijn zeer hulpvaardig. Zijn topmensen.

06 april 2020Wilco Benne

Ik ben al 19 jaar klant bij VP wonen. Altijd super geholpen. Het voelt meer als een vriend dan een tussenpersoon voor hypotheken en verzekering. In geval van calamiteiten is hij ook altijd bereikbaar. Zeker een aanrader!!!

11 maart 2020Arno Vonno

VP wonen heeft op vele vragen snelle antwoorden. Zeker met betrekking op complexe hypotheek aanvragen. Luisterend naar persoonlijke wensen met goede raadt. Ook met reisverzekering is er snel gehandeld en kreeg ik voeding wat er allemaal opgegeven kon worden m.b.t. gemaakte kosten. Zeer deskundig.

10 maart 2020G.D. Schuurhuis

Onlangs heeft VP Wonen geholpen ons droomhuis mogelijk te maken. De professionele en menselijke benadering waarderen wij zeer! Wij konden op elk moment met onze vragen terecht. Wij hebben een uitstekende maatwerk hypotheek gekregen, waarbij onze wensen volledig gerespecteerd zijn.

29 februari 2020

Toon meer reviews
VP Wonen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie