Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


MC Hoek

Keurig geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd!

14 september 2021IR Jongh

Echt super fijn geholpen!! Naast goede adviezen en hulp had ik nergens omkijken naar, wat ik zelf heel fijn vind. Alles werd voor mij geregeld en uitgevoerd. Fijn gevoel bij alles en de beslissingen die je maakt. De stappen worden goed met je doorgenomen en je voelt je gelijk thuis en gehoord.

30 augustus 2021A.J. Wielard

Met volle tevredenheid kijk ik terug op de samenwerking met VPWonen: mijn ervaringen met VPWonen zijn zeer positief. Tijdens het proces naar een nieuwe hypotheek ben ik goed bijgestaan waarbij Arno ook echt een stap extra doet om het beste resultaat voor zijn klanten te behalen: de service en begeleiding was ronduit Top! Goede adviezen, goede uitleg , zeer kundig en altijd vriendelijk Daarnaast ben ik ook super tevreden over de ondersteuning van het kantoor waar ik altijd vriendelijk en snel werd geholpen; er was een uitstekende begeleiding mede door de vlotte, adequate en vriendelijke communicatie. Via deze weg wil ik Arno de Koning dan ook nogmaals hiervoor bedanken en zou ik een ieder die het me vraagt altijd doorverwijzen naar VPWonen.

27 juli 2021P Lips

Voordat ik bij VP Wonen terecht kwam, heb ik gesprekken gehad met een andere financieel adviseur… Hij raadde mij een persoonlijke lening en andere poespas aan, zodat ik snel een huis kon kopen met, wat later bleek, allerlei vreemde constructies. Gelukkig verwees een kennis mij door naar Arno van VP Wonen waar ik snel terecht kon voor een passend hypotheekadvies zonder poespas. Er zat enige haast bij het rondmaken van de financiering, maar alle stress werd mij uit handen genomen en alles werd voor mij geregeld. VP Wonen was en is altijd bereikbaar voor vragen en kijkt echt naar je persoonlijke situatie en wensen. Daarbij was het ook nog eens gezellig om op kantoor langs te gaan & werd ik altijd hartelijk ontvangen.

26 juli 2021

Toon meer reviews
VP Wonen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie