Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


WJ Benne

Al jaren klant bij VP wonen. Ook nu weer fantastisch geholpen met een waterschade afhandeling. Zonder VP wonen was de schade niet zo snel en netjes afgehandeld.

20 november 2020



Maurice en Jessica Stam de Jonge

Al vele jaren onze contact persoon als het aankomt op hypotheek en financieel advies. Als Arno het niet voor elkaar krijgt, krijgt niemand het voor elkaar. Hij is een echte mensen mens, oprecht begaan, staat voor wat hij zegt, en altijd vriendelijk. Arno weet waar hij over praat en is een professional. Niet twijfelen, bellen! Je zult geen spijt krijgen.

21 oktober 2020



D Lagerweij

Heel erg blij met Arno de Koning. Hij is een kei in het regelen en begeleiden van allerlei zaken. Hij heeft 6 jaar geleden al een zeer positieve indruk achter gelaten, nu heeft hij wederom tot grote tevredenheid de hypotheek van onze nieuwe woning verzorgd. Daarnaast gelijktijdig de verkoop van het huis van onze dochter geregeld, om vervolgens de hypotheek te regelen voor mijn dochter, die op haar beurt weer ons huis heeft gekocht. Onze complimenten voor de uitstekende wijze waarop hij dit allemaal zo netjes heeft weten te regelen. Bedankt Arno!

14 oktober 2020



T Waardt

Wij zijn heel blij met Arno van VPwonen. Hij heeft ons in alles goed begeleid en er voor gezorgd dat wij zonder zorgen konden verhuizen. Met al onze vragen konden en kunnen wij altijd bij hem terecht. Arno neemt alle tijd. Je voelt je echt gehoord bij hem. Bedankt ! Jaap en Trudy

14 oktober 2020

Toon meer reviews
VP Wonen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie