Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


Sabine Vermeer

Mijn vriend en ik hebben hypotheek advies gekregen van Arno de Koning. Super vriendelijke man met veel kennis over zijn vak. Zorgt voor de laagste rente! Echt een aanrader!

08 februari 2024Sander Veen

Arno de koning heeft mij goed geholpen afgelopen jaar. Weet waar hij over praat en is ook zeer menselijk in de gesprekken die wij gevoerd hebben. Alleen maar lof voor VP wonen, ga zo door en bedankt.

26 januari 2024Fam De Keizer

Ontzorgen, doortastend, betrouwbaar en flexibel zijn de steekwoorden waar wij aan denken bij Arno van VP Wonen. Wij zijn (en worden) ontzettend goed geholpen door hem. Het was onze bedoeling om een aanbouw (via bouwdepot) te laten plaatsen, toen plots ons droomhuis te koop kwam. Hierdoor werden a la minute de plannen gewijzigd en heeft hij ons fantastisch geholpen bij de nieuwe hypotheek, de overbruggingshypotheek, het bouwdepot, overlijdensrisicoverzekering, enzovoorts. Absoluut een betrouwbare aanrader!

19 januari 2024S Vink

Vanavond ons eerste kennismakingsgesprek gehad met Arno. Wat een fijne eerlijke man, geeft duidelijke uitleg en eerlijkheid over wat er mogelijk is en er allemaal bij komt kijken. Met ons huidige huis waren wij bij Financieel Fit voor hypotheekadvies, maar wij snapten nooit echt goed het hele plaatje met de hypotheek, Arno heeft het ons zo duidelijk uitgelegd dat wij nu eigenlijk voor het eerst ( 3e woning) echt snappen wat er nou allemaal bij komt kijken bij zo een hypotheek afsluiten. Wij gaan zeker in zee met Arno voor ons volgende hypotheek, aanrader!

10 januari 2024

Toon meer reviews
VP Wonen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie